Sunday, July 5, 2009

*****UMRAH*******




15 mei 1987.. NORWAHEDA BTE HASRIN selamat d lahirkan …

15 mei 2009.. NORWAHEDA BTE HASRIN selamat berangkat ke tanah suci….

Hadiah befday yang paling bermakna bg ak.. thanx GOD giv me opportunity to doing UMrah .. terima kasih gak kepada pihak2 yang telah menyumbangkan sumbangan bg meringan kan bebanan kami.. Alhamdulillah kami berjaya mengumpul almost 80 thousand…

15 mei 2009

8 malm kami berangkat ke taman dahlia di mana tempat agensi kami menunggu d situ.. kami akan bertolak dari Changi Singapore.. flight kami kul 2 pg.. 1st time kot ak masuk s’pore.. hehe.. nytez view.. xbanyak sgt yg ley ak nampak.. smp airport area 12 lebey.. lame gak laa nak tunggu kan? Xper, cpture2 gambar dulu.. hehehe…


PAKAIAN KORPORAT KAMI...



3 HOURS WAIT FOR OUR FLIGHT... KAMI STEADY JEK...



KAMI XSEMPAT DINNER.. NASEB BAIK AK BAWA KFC... KALO X, KEBULUR LAA KAMI..


NIE LAA SUMER WARGA UTM YG BAKAL MENGERJAKAN UMRAH..



Actually baju2 yg korang nampak nie, nie laaa baju uniform kami.. bukan ak yg design ea.. ak juz d pertanggungjawabkan letak logo jek.. warne design sume org lain yg wat.. 1st time tgok baju nie agak disappointed gak laa kan.. dah laa 1 baju dperuntukkan 60 rgt.. secara jujurnya ak cakap, baju nie ak pakai, sekali nie jelaa.. hhehhe.. nak d jadikan citer, kami x dberitahu kne pkai baju nie time time nak p nant.. kami dah siap iron baju cantek2.. alek 5 min b4 p baru laa boyz bgtau kne pkai uniform.. ape lagi kelam kabut laa kami… huhu.. tu yang galz lambat setengah jam.. hehehe..

(for ur information, baju korporat nie, standardize.. ak baru tau arini.. nipn saudari anem taz yg bgtau..huhu..kalo canselor UTM bace blog ak nie.. maaf laa yek.. tp memg cutting xcantek pn.. rugi jek..)







No comments:

Post a Comment