Saturday, July 4, 2009

CUTI YANG SANGAT SINGKAT….

Eventhough this sem break very short to me, but its very meaningfull… lepak2 goyang kaki about 3 weeks jer.. nak kumpul duit saku pun xsempat.. b4 nie dapat gaji setakat nak beli seluar levi’s 3 helai lepas jek.. kali nie nak bli baju pon xmampu.. hukhuk..

Seluar levi’s pn ak xpnah bli.. raser membazir.. skang sehelai 2 ratus lebey.. kalo ak beli yang jename biase2 jer dah dapat 4 helai.. =p lagipon, saiz ak bukannyer constant jek.. skjap ok, pastu mulelaa xmuat saner, xmuat cnie.. kne berdiet plak.. sepanjang sem break nie jer berat dah naik 4 kg.. adeih…

imagine, muke ak jadi macam apam yg dipam pam..hukhuk.. xsanggup ak nyah.. ak nie dah laa tinggi, kalo badan besar dah macm mak giant laa plak kan. So, kekalkan slim..i'm worry laa..

Today is the tomorrow we worried about yesterday...author..(dunno)

what does it mean?? hhmm.. dunno laaa... no idea..

anybody volunteer want to accompany me jogging every evening????

tulun..tulun.. team volleyball, biler training kiter start?? Ak dah xsabar nak bakar lemak2 nie.. b4 lemak nie jadi degil, better ak bertindak pntas.. hehe…

Now I know, bukannyer best pon badan berisi nie.. so waheda!!! Back to normal.. paling koman decrease 3 kg pon ok laa.. ader gak ehem2 bg idea, dye kater xpayah bw skut tu, jalan kaki jek.. adeih.. bab2 yg memerlukan kaki yg paling ak mals skali.. tp kalo window shopping, pass to me.. 12 jam pon ak lom tentu penat..hehehe.. (time mud ok laaa)

KEMBALI~

kembali ke dunia blogging.. almost 2 month gak laa ak mendiamkan diri... alasan???
1- bz sangat....
2- xdak tenet...
3- laptop wat hal...
4- xdak mood..

biler dah xder mood, ak pon mals nak berkarya.. ble dah malas nak berkarya, ak xtau nak tulis aper dan korang pon musti boring aper yg ak merapukan....
now, i'm back to UTM ..laptop pon tetibe jer dah ok... syukur2.. bukan xmau p cc.. tau jelaa kan biler sesutu barang tu di kongsi beramai2.. kompem2 laa xbest.. keyboard yg yg xbest.. lembab.. so~ biler laptop ak dah pulih.. banyak laa idea yg ak nak tulis..