Thursday, February 4, 2010

pak guard UTM...

xknal maka xcenta.. pasti korang brekobar2 nak tau siapakah jejaka yang encem lagie Font sizebergaya nie kan?? hahaha
actually td kat FB, ader org upload gambar nie, jd ak copy tuk d share bersama dalam blog ak nie...

nielaa pak gad UTM.. yg agak famous gak laaa.. hahaha.. bukan famous wat taik, tp kerana kenakalan beliau...


yg pertama.. kami panggil nyer, pak gad misai..pcik nie agak terkenal gaklaa.. lagie2 wanita.. coz pcik nie mm suke tahan perempuan.. yg boy dye let go jek... even dak gal tu xder kesalahan pape, tp still kne tahan gak... ak byk kali gaklaa kne tahan.. tny soaln bodoh, "naper stiker tampal kat ctu??" "nak ke maner?? maner ley p ngan sesamer perempuan!!" mcm2 lagik laaaa..
skang ak dah tau yg dye jenis mcm tu, skg, kalo pcik tu tahan ak siap mngelak lagik.. hahahhaha... yer ar, setiap kali balik tuisyen kne siasat, masaklaaa....


pcik Hatta nie plak.. jenis suke wat muke.. pnah kawan ak nak moto ngan pakwe dye, dye xtahan, tp sajer nak bg kawan nie terkejut...."haaaa!!!!" hahahaha, dah xder kijer gaknyer pcik nie smp nak main hunggah2 lak.. dan lagik satu, kalo kiter angkat tgn, dye xpnah nak angkat tgn balik.. ish2...ish...ish..

and the last pak gad is pcik najib.. ak xknal pcik nie.. mcm xpnah terserempak pn.. hehehehe..
biarkan laaa~


actually, kalo pak gad2 yg dah veteren nie, dyorang ok jek.. yg mude2 jek kerek cket.. control encem.. igt encem sgt laaa tuh.. cceeyytt... wat salah cket, nak saman, wat salah bg surat chenta.. igt student nie kaya2 sgt gaknyer.. bg laa amaran dulu ker.. ataupun, nasehat kan ker.. eeeeeee~ xsuke tol!!
pak gad veteren gak pilihan hati.. kuikuikui(^_~)

4 comments:

  1. mesti pak guard yang 1st tue pilihan hati Y kan??
    hahahaha..
    =)

    ReplyDelete
  2. xley.. yg tu dah d reserve kan tuk nenek yaty.. hihihihi

    ReplyDelete
  3. wah~ y.. mak aiyh~ admire yg mane..?? ihihi

    ReplyDelete
  4. pakcik hatta tu suka tabik irfan...ngeh2..

    muka anak ngn bapak serupa,,nk wat lagu mana..
    pkcik guard keliru~

    ReplyDelete