Sunday, April 25, 2010

BANANA BOAT vs STORM



aku bukanlah seorg blogger yg bgus.. coz ak xconsistent update blog nie.. raser free.. raser ader citer besh, baru nak update.. kadang2, citer tahun lepas, baru nak citer.. hahaha

disebbkan ak skg dah abes exam, dan free from duin thesis, maka ak pon tergerak hati tuk m'update blog ku yg berkisarkan banana boat n storm.. hehehe

19 hb April 2010, ak dahpon selamat submit PSM ku .. dan nekad tuk p umah cousin ku di Port Dickson.. sesajer.. teringin nak mandi mande n naik benda alah seperti yg btertera d atas..

siyes weh selama 22 tahun 11bulan 8 ari idup, xpnah kot naik benda alah tu..

p saner pon bukan sekadar nak honeymun, nak tolong cousin jaga booth pesta konvo Politeknik PD ....

dan hari terakhir, ak n cousin ku kak cik selamat menjejakkan kaki kat pantai PD.. smp2 saner kul 640 ptg kot.. sajer jek main lewat2, konon2 xnak burn kot.. hahaha.. harap maaaf. muke ak memg dah burn kot tyme jage pesta konvo.. cceeeyytt~ kami di offer RM50 hengget satu banana boat.. haha.. nak plak kami naik.. mahal kot.. seb baik ader adek2 lagi 5 vorg join.. kami kene bayar RM10 hengget jek.. tp seround jelaa dan sekali jatuh.. ok laa tu.. asalkan naik..
*****nie laa beachboy(bukan bitch boy k) yg offer banana boat RM 10 henggt****

****** manusia paling hadapan kot.. ader beran x?? barulaa thrill... setakat dok belakang per der??*****
***** menjerit smp dah xmampu nak jerit lagie****

***** nielaa member2 sebanana boat.. yg pkai skarf ala2 nak main poco2 tu laa kak cikku.. heheeh******


ok~ setelah penat ber banana boat, kami decide nak naik storm lak.. abg tu offer 50 hengget gak sato0 storm.. tp disebbkan kami berdua jek, jadilaa rm 25 sekepala.. dalam poket ader Rm 25 jer kot.. kami pon cancel.. tetibe lak, ntah hangen aper, abg tu turunkan harga ke RM 30 hengget.. peerrgghh.. bgus tu.. ak n nk.cik, setuju jerlaa.. dah gelap pon gelap laa.. janji ak dapat main storm.hehehe

***storm nie, ley muatkan 3 org.. kene baring dan tagn berpaut d storm tu****


igt xjatuh laa kan.. sekali abg tu bawa mcm org giler daa.. ader laa dalam 4 kali pusingan.. memg tgn kene pegang kuat2 laaa...
dah ombak ngah kuat.. mmg melambung2 tahap cipan laa.. ader satu masa tu, kaki memg naik 90-180 degree.. sakit kot badan... ak xlarat lepas kan jelaa tgn.. dan ak ngan bergayanyer, terpusing badan 360 darjah ke adalam air.. ahahhaha.. ssyyookk!!

pastu dye pusing2 lagik.. sekali datin kak cik plak jatuh daa.. ok, fair n square..hahaha... ngah syok2 terjerit2, tupp..ttuupp.. kak cik dah ilang.. sekali dah terjatuh upernyer.. tudung poco2 pon ilang sekali.... xper, sedekahkan pada sesaper yg jumpe.. haha.. giler kuat penangan laut, smp tudung kakcik ley tercabut...

thumbs up laa beachboy!! berbaloi2 15 hengget sorg.. nak naik lagi.. kalo p ngan kgkawan kompem best giler2....

raser mcm nak wat reunion kat cni laa.. xrugi p..=)

No comments:

Post a Comment